Skövde Radio TV-Service är centralt beläget i Skaraborg, Härifrån når vår transportservice snabbt alla företagskunder som väljer att lägga sin service hos oss. Med parkering i direktanslutning till vår kundmottagning är det enkelt för våra privatkunder att få den elektronikservice de efterfrågar.

P1000608

Som auktoriserad serviceverkstad för de flesta kända märken arbetar vi med den senaste tekniken inom ljud och bild.

Företaget utsågs av Sony till Årets service verkstad 1995

Vår verkstad utför service på alla förekommande elektronikprodukter, CD, DVD, DAT-spelare, MD, MP3-spelare, Hemmabioanläggningar, Video, TV, LCD, Plasma, Videokameror, DV-kameror, DVD-kameror och Digitala stillbildskameror . Verkstaden är utrustad med modern teknik innefattande data för justering och kontroll. Vi samarbetar med samtliga av de ledande leverantörena på marknaden.

Vi är specialiserade för service av digitala videokameror och digitala stillbildkameror

Servicehanteringen är datoriserad. Vi var en av pionjärena när det gällde datorisering av serviceverkstäder.

Teknikerna på Skövde Radio & TV-service är specialiserade på produktgrupper och kan genom företagets breda kompetens och mångåriga erfarenhet flexibelt ta sig ann alla tekniska problem. Med återkommande vidareutbildning håller vi oss à jour med branschens produktutveckling

Låt oss hjälpa er att få en smidig och trygg servicefunktion med hög kvalitet och till rätt pris.

Vi ingår i den rikstäckande serviceorganisationen Assist. Assistkedjans syfte är att vara den kompletta servicepartnern för återförsäljare och leverantörer.

FACEBOOK

ÖPPETTIDER

Sommarstängt vecka 27-28-29.
Under dessa veckor går det boka service via
0760289832

HITTA OSS

© Skövde Radio & TV-Service